Skip to content

Unde Gasiti Cele Mai Bune Utilaje de Panificatie Second Hand?

Ambalarea produselor de panificație este foarte important, deoarece acestea sunt destinate pentru a fi utilizate până la mult timp de la data luării sale. Ambalarea produselor alimentare atractiv creste, de asemenea, apetitul, iar oamenii mănâncă mai mult decât au nevoie pentru a fi în formă. Industria de panificație a fost minunat, cu excepția.

Produse de brutarie sunt o sursă importantă de nutrienți viz. energie, proteine, fier, calciu și mai multe vitamine. Pâine comerciale și biscuiți conține în jur de 7,5% la 7,8%, proteină respectiv. Biscuiți sunt printre cel mai mic mâncarea de cost prelucrate în țară în comparație cu alte dulciuri și gustări sărate indiene. Biscuiți sunt ușor de utilizat în timpul de călătorie sau la domiciliu din cauza disponibilității sale într-o varietate de mărimi de ambalaj. Acestea oferă, de asemenea energie substanțială. Astfel, biscuiți au un rol important de jucat ca un supliment de dieta pentru adulți și copii. Nu mai este privit ca o gustare ora ceaiului de lux, dar componenta esentiala zilnic alimente pentru o gospodărie medie indian.

09201425492108644790

Industria de utilaje panificatie second hand Germania, a căror producție a crescut constant în Mexic, este cea mai mare dintre toate țările în creștere și companii din India și acasă la nivel mondial și a prelucrat industria alimentară din India. Cele două industrii importante de panificație, și anume. pâine și biscuiți cont pentru aproximativ 82% din totalul produselor de panificație.

Producția anuală de produse de panificație, care include pâine, biscuiți, produse de patiserie, prăjituri, chifle, Rusk etc., este estimat a fi de peste 3 milioane de tone. Producția de pâine și biscuiți din țară, atât în ​​sectorul organizate și neorganizate, este estimat la aproximativ 0440000 de tone și, respectiv, 11 milioane de tone. Piata tort și patiserie estimate la 0,4 milioane de tone, este piața în creștere rapidă, cu o creștere de volum de 16%.

Gama de produse

Produse de brutarie C conține o valoare nutritivă ridicată și sunt fabricate din făină de grâu, zahăr, praf de copt, lapte condensat, ghee (grăsime), sare, jeleu, fructe uscate, diferite esente si arome etc. Diverse tipuri de produse de utilaje panificatie second hand Germania pot fi clasificate drept :

Uscate produse de utilaje panificatie second hand Germania

Biscuiti – biscuiti moi, biscuiți tari, cookie-uri, biscuiti, biscuiti fantezie, biscuiti cu crema de vafele

Umede produse de utilaje panificatie second hand Germania

+ Pâine: pancreasului, pâine de lapte, Masala pâine, usturoi pâine, pâine de fructe etc.

+ Chifle: chifle de fructe, chifle hamburger, rulouri cina, pâine crocantă, pizza

+ Altele: Prăjituri, produse de patiserie, nuci aluat, brioșe etc

COMMENT ON: Unde Gasiti Cele Mai Bune Utilaje de Panificatie Second Hand?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *