Skip to content

Cel Mai Ieftin Mobilier de Dormitor din Asia

Deoarece măiestrie complicate, calitatea şi valoarea de acest mobila dormitor lemn a fost descoperit de călători, colonialiștii şi istorici, acestea sunt exact aceleaşi calităţi care încă mai păstrează în această cerere mare în piaţa din întreaga lume şi mobila dormitor lemn din Asia de piaţă a fost în creştere rapid începând cu anii 1990 şi de producţie este în principal alimentată de export cererile. Varietate şi abundenţa de materiile prime disponibile, existenţa unor companii specializate în exportul de mobila dormitor lemn şi o forţă puternică de lucrători calificaţi, folosind cele mai noi echipamente de fabricaţie sunt factori care contribuie la cererii globale de mobila dormitor lemn din Asia, care este, de asemenea, cunoscut ca mobila dormitor lemn Oriental.

mobilier_dormitor_04

Asia este continentul cel mai mare cu ţările foarte unic, culturale. Fiecare ţară are propriile diversă şi adânc înrădăcinate tradiţiile care reflectă mobila dormitor lemn şi casele lor. Este foarte dificil de a categorisi mobila dormitor lemn Oriental, aşa cum există mai multe variante care sunt toate rafinat în felul lor. Cu toate acestea, mai multe ori oamenii cred de mobila dormitor lemn chineză şi japoneză atunci când referindu-se la mobila dormitor lemn din Asia. Statul britanic de India şi Birmania de asemenea introdus mobila dormitor lemn şi decoraţiuni din aceste regiuni cu restul lumii şi le-a făcut extrem de popular, în timp ce aduce despre design de mobila dormitor lemn coloniale pentru britanici. Oriental influență Europa în 1800 a ajuns cea mai mare parte din aceste ţări. În timp ce Japonia şi China au fost întotdeauna influent în reprezentarea proiectare asiatice, în special influenţa Chinei dinastii multe alte ţări din Asia, au avut un impact mai profund pe gustul Vest în timpul începutul anilor 1900 şi mai ales dupa primul razboi mondial. Călătorie mai frecvente în ultimii 200 de ani, de asemenea, a permis oamenilor să vizitaţi continent imens din Asia şi aduce înapoi mobila dormitor lemn autentic orientala. Acum, tari din Asia precum Coreea, Taiwan, Malaezia, Indonezia și Thailanda pentru a numi doar câteva au crescut în popularitate şi renume în ceea ce priveşte propria lor special forme tradiţionale de mobila dormitor lemn.

Mobila dormitor lemnul japonez foloseşte adesea lemn masiv, cum ar fi lemn de Ulm, Gingko Biloba şi kiri. Utilizarea uncarved lemn si bambus şi utilizarea grele lacuri sunt populare stiluri chinezi, care sunt bine cunoscute pentru a fi talentat artizani şi piese de chinezi sunt foarte decorative. Stiluri de chinezi și japonezi sunt caracterizate cu bambus cu unele caractere asiatice sau simboluri pe ea. Mobila dormitor lemn din Asia de Sud-Est este, de obicei, de culoare maro culoare cu o mulţime de influenţe hinduse sculptură. Coreenii sunt destul de religioase şi aceasta reflectă pe lor măiestrie de mobila dormitor lemn folosind o varietate de semne de bun augur şi simboluri. Mobila taiwanez este distinctiv pentru utilizarea pe scară largă de cerneală neagră decor. Filipinez mobila dormitor lemnul este fabricat din bambus, rattan sau lemn minunat sculptat. Alte elemente includ produse de piele piele şarpe sau crocodil, antichităţi şi produse shell. Toate produse de mobila dormitor lemn lucrate manual asiatice să acorde o atenţie la detalii şi afişa în timp ce caracteristici de bambus şi lemn de înaltă calitate artistică puternic pe toate stiluri de asiatice.

Mobila dormitor lemn unic din Asia a făcut mult pentru a contribui la pieţele din Asia şi există şapte mari producători care stau afară; Filipine, Indonezia, Malaezia, Singapore, Thailanda, Coreea şi Taiwan. Producția combinată de aceste ţări atins 1,828 milioane dolari USD în anul 2000. Printre acestea sunt principalii producători Coreea şi Taiwan, cu toate acestea, alte ţări asiatice sunt în creştere şi industria mobilei din Malaezia a fost pe o creştere constantă în sus deoarece 1999 SUA fiind de aproape 34 la sută de mobila dormitor lemn importurile din Malaezia în 2005. Europa, Scandinavia şi Australia sunt, de asemenea, cumparat considerabil în mobila dormitor lemn din Asia de piaţă în ultimele două decenii.

În termeni de ceea ce viitorul de mobila dormitor lemn din Asia exporturile este de aşteptat pentru a arata ca, în Asia, în general, a experimentat o cerere incredibil sale nealimentare de unele dintre cele mai mari piete, în special în Statele Unite, şi se presupune că această tendinţă continuă de mai mulţi ani să vină furnizare de standarde de calitate şi cerinţele continuă să fie îndeplinite.

Pentru a afla mai multe despre mobila dormitor lemn din Asia, intraţi pe http://www.Furniture-Asian.com

COMMENT ON: Cel Mai Ieftin Mobilier de Dormitor din Asia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *