Skip to content

Cele Mai Bune Preturi SEO pe Internet

Hai sa vorbim un pic mai multe despre utilizarea link-uri Text pentru o mai bună preturi SEO plasarea, deoarece este un instrument foarte relevante pe care le au la dispozitie si ceva care ar trebui să ia în considerare explorarea.

Lucrul cu text link-uri pentru a ajuta cu topul preturi SEO dvs va implica o bună bucată solidă de timp. Deci, nu cred că aceasta este o soluţie uşor, deoarece nu este, dar este solid… cel puţin, este de acum. Aici este unele termenul de căutare tehnici de îmbunătăţire pentru a lua în considerare:

seo-12

1. link schimburi

Folosit pentru a fi toată lumea a fost schimbul de legături cu oricine altcineva care le da un link. Apoi Google au dansat şi bamm… face acest lucru te va mai mici de plasare. Deci, va trebui să fie inteligent şi numai schimb de link-uri cu alte domenii care sunt relevante pentru site-ul subiecte. Asta şi veţi vedea domeniului muta până rândurile.

2. panouri

Acest lucru este ceva de un fel de noi şi este de lucru pentru acum, până când Google bani companii care oferă acest serviciu. Aş spune să-l utilizaţi în timp ce acesta funcţionează prietenul meu!

Site-uri folosind panouri sunt observe creşte semnificativ rang. Un site-ul înregistrat următoarele…

Peste 3 luni, am adaugat aproximativ 20 panouri unic… Am făcut aproximativ 2 pe saptamana, iar fiecare săptămână ne-ar vedea poziţia se mută de 1-2 pozitii. Acest lucru este un instrument extrem de eficient, deoarece vă oferă conţinut relevante backlink pe IP-uri diferite. Ia timp pentru a scrie articolul/veşti bune povestiri şi conectaţi firma sau produsul dvs. Aceasta tehnica se va achita. Nu mă credeţi? alege un termen obscur fara concurenta, şi pus 2-5 panouri folosind termenul ca ancora text prin-out BB dumneavoastră şi veţi vedea poziţia se mută în decurs de 4 săptămâni.

Utilizarea de panouri publicitare în prezent este o modalitate foarte bună pentru a obţine site-ul web relevante de poziţionare în o perioadă mai scurtă de timp şi se poate face pentru taxe rezonabile. Trebuie doar să plătească pentru Billboard spaţiu pe un alt pe IP pentru 30 de zile, de atunci motorul de căutare va fi gasit. Asiguraţi-vă că IP este spidered de toate motoarele de căutare majore în mod regulat. După 30 de zile, puteţi elimina pagina ta şi merge la următorul IP. Continuaţi să faceţi acest lucru şi vă va construi un depozit de text bogat backlink la propriul domeniu. Foarte yummy căutare motor de alimentare!

3. textul link-ul de publicitate

Anunţuri link text sunt foarte accesibile pentru cei care nu doresc să dedic tot timpul necesar pentru a obţine backlink relevante. Bine, aici e ceea ce cred că este cea mai bună strategie cu privire la cumpararea de link-uri text. Cel mai probabil că site-ul PR8 nu este de gând să te orice plasare mai mare decât PR4-PR6 va. Care este opinia mea, altele vor fi de acord. Propria mea de testare Arată Google într-adevăr nu prea multă atenţie la sistemul lor de PR… care a ştiut?!

Deci, cumpăra link-uri care sunt PR4-6 şi nu plătesc peste 25 dolari pentru ei… cu excepţia cazului în desigur, se întâmplă să fie a mea… lol. Aici din nou, aş recomanda utilizarea Linkworth şi de a folosi lor set de instrumente pentru a determina în valoare de orice link care ar putea fi în considerare… aceste instrumente va ajuta chiar cu domenii care nu sunt în depozit Linkworth… indiciu, indiciu!

Aceste tipuri de link-uri one-way va ajuta cu adevărat destinaţia de plasare. Dacă puteţi obţine one-way link-uri din alte surse pentru drum liber, du-te pentru ea şi asiguraţi-vă că le-au PR mai bine decât să faci!

4. conţinut de dezvoltare

Ei bine acum, aici este o idee roman, mai mult conţinut aveţi anunţul pe site-ul dumneavoastră, atunci mai bine Topul dvs va fi… şi merge un pas mai departe, trebuie să faceţi acest lucru pe o bază consistentă… ca fiecare anunţ de două săptămâni o nouă pagină.

Paginile de anunţuri cu 250-500 cuvinte de link-uri relevante conţinut şi relevante.

Şi, acest lucru este foarte important… Asiguraţi-vă că toate paginile de web au conţinut diferit de cel puţin 40%. Google este atât de deştept fapt ştie dacă le-aţi luat aceeaşi pagină pe domeniul… şi se ştie dacă le-aţi luat acelaşi domeniu oglindite în alte domenii. Trebuie să lucreze!

5. meniu structura

Asiguraţi-vă că motoarele de căutare pot cu uşurinţă păianjen fiecare pagină de pe site-ul dvs. Prefer să-greu cod toate link-urile mele… inclusiv informaţii de nume de domeniu. Luând scurt-bucăţi numai te doare.

Asiguraţi-vă că utilizaţi cuvinte cheie în meniul de link-uri şi asiguraţi-vă că motoarele de căutare poate uşor urmaţi link-uri la nivel de top la al doilea nivelurile lor terţe.

6. site-ul web de preturi SEO

Utilizarea H1, H2 tags şi cuvinte cheie relevante prin site-ul. Păstraţi densitate de cuvinte cheie în jur de 2-5%… merge peste va determina să scadă în rândurile. Eu vorbesc din experienta asta.

7. programa actualizări regulate

Cum am spus, trebuie să adăugaţi în mod constant noi de conţinut site-ul dumneavoastră pentru a păstra motoarele de căutare bine hrana şi fericit. Trebuie să te jos şi murdar şi face acest lucru parte, dacă nu… cele achiziţionate de link-uri nu sunt de gând să vă ajuta să obţineţi tot drumul acolo.

8. grăbeşte-te şi aşteptaţi

Este nevoie de timp pentru a face toate aceste lucruri se întâmplă şi cu fiecare pas trebuie să stai pe spate şi a vedea ce rezultat a avut, în cazul în care bun atunci când pas din nou. Este ca un joc de şah… într-adevăr cred despre dumneavoastră următoarea mişcare şi puteţi ajunge la partea de sus.

Şi în timp ce sunteţi de aşteptare, pune o pagina care oferă telespectatorilor dumneavoastră link-uri text şi grafică link-uri înapoi la site-ul tau… crea o pagina de “link-ul la noi”. Este gratuit! Şi, dacă site-ul este interesant, ai fi surprins cât de mulţi oameni va face legătura la tine ca un rezultat.

COMMENT ON: Cele Mai Bune Preturi SEO pe Internet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *