Skip to content

Proiecte de Casa pentru O Primavara Linistita

Iarnă a plecat și în afara soarele strălucește și florile încep să crească. Asta înseamnă că e timpul să scape de iarna in proiecte de casa, de asemenea! Asta-i drept, doar pentru că e primăvară afară nu înseamnă că e primăvară automat în interior.

Primăvara este anotimpul de a pune deoparte toate aceste pături de iarnă și decoratiuni de Craciun pe care nu prea o fac din nou în pod când sezonul festiv terminat. Pachet de sus a cizme de iarna, pălării și mănuși cu un deget care ocupă spațiu la ușa din față și face loc pentru respirație în aer cald curat.

În loc de pături aduce unele ușoare și deschise la culoare aruncă pentru acele seri racoroase încă. Același lucru este valabil pentru fete de masa, prosoape, și placemats – departe cu greu și întuneric, în cu lumina și luminos!

constructie-casa-43

Vorbind de lumină și luminoase, deschide draperiile si lasa soarele cald acasă cu lumină naturală. Cu vremea incalzirea afară, nu este mai puțin necesar să se păstreze perdele închis la costurile de încălzire mai mici. Micul dejun într-o bucătărie îmbibată de soare este o modalitate mult mai bună de a începe ziua decât a lua masa în lumina neclintit a unui bec de 60 de wati!

Nu uita să împacheteze lumânările parfumate puternic și dezodorizante și să aducă în unele flori proaspete și fructe pentru a adăuga un miros de bun-venit la dumneavoastră acasă. Lumanari sunt bune pentru iarna, dar este nevoie de mirosuri mai ușoare atunci când vremea se încălzește. Opteaza pentru mirosuri proaspete în loc de, cele grele înfundat. Când e destul de cald, deschide ferestrele și a lua niște aer proaspăt care circulă prin camerele tale.

Ea nu ia mult timp sau bani pentru a lumina proiecte de casa pentru primavara, schimbând doar în jurul valorii de accesorii pentru proiecte de casa poate face minuni pentru a primi primăvară în proiecte de casa.

COMMENT ON: Proiecte de Casa pentru O Primavara Linistita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *