Skip to content

Oferte Locuri de Munca Avantajoase

Aţi avut vreodată o problemă cu un antreprenor acasă? Nu esti singur. Un prieten al meu plătit peste şapte mii de dolari pentru a avea său acoperiş, reparat, numai să-l data viitoare a plouat de scurgere. Contractantul făcut scuze, dar niciodată nu a făcut un lucru despre el – şi prietenul meu a fost un avocat! Pentru a face mai puţin probabil situaţii de acest fel, evita următoarele greşeli atunci când oferte locuri de munca unui antreprenor.

1. nu este clară despre ceea ce vrei. Atunci când nu ştii ce vrei, nu s-ar putea ca ceea ce veţi obţine. Dacă vă răzgândiţi şi schimba locul de muncă până la jumătatea, contract – şi preţul – va schimba. Indiciu: nu va lua mai ieftin. Fie clare cu privire la ceea ce vrei făcut.

2. nu obtinerea-l în scris. Audiere “Nu spun că am fost de gând să includă jgheaburi,” ar putea fi o problemă, sau ai putea punctul de la contract.

3. nici datele în contract. Vrei job terminat anul acesta? Asiguraţi-vă că îl au în contract.

0d0359c3-662a-4f0e-99f3-d91f64835327

4. prea mult de bani în faţă. Depozitele sunt o cerere rezonabilă, atunci când contractele sunt semnate. Contractantul acasă poate nevoie de bani pentru materiale înainte de data de începere. Dar niciodată nu plăti în totalitate înainte de locuri de muncă este terminat.

5. fără licenţă contractori. Acest lucru poate fi bine, dacă ştiţi ceea ce faci (si el). O licenţă nu înseamnă ai expertiză, dar înseamnă veţi obţine de pârghie. Contractori va dreapta relele lor pentru a evita pierderea că licenţă.

6. oferte locuri de muncaa prima dată în cartea de telefon. Vorbesc cu prietenii care au avut de lucru făcut, sau la proprietarul unui magazin de hardware. Obţine o recomandare bazată pe un loc de muncă similar cu a ta.

7. presupunând că va fi nici o problema. Întârzieri din cauza vremii, angajaţii renunti, şi mai mult se va întâmpla. Câteva probleme este bine, dar nu este bine în cazul în care contractantul nu pot lucra în problemele spre satisfacţia dumneavoastră.

8. asteptam curatenie. Ghici ce? Uneori este mai eficient pentru a lăsa lucrurile de stabilire în cazul în care acestea următoare voi fi utilizate. Acolo va fi popotelor, deci să se pregătească în consecinţă. Acoperi lucrurile în cazul în care acesta va fi un loc de muncă cu praf, de exemplu. De asemenea, să fie clar, în contract că jobsite va fi curăţat la sfârşitul de locuri de muncă.

9. sancţiuni în contract. Este un lucru pentru un contract de a spune “Locul de muncă se completează de 2 mai.” Că vă ajută, dar este mai bine pentru a adăuga, “100 dolari pe zi pentru a deduce din preţul contractului pentru fiecare zi de locuri de muncă este neterminat dincolo de 2 mai. Este ceea ce eu numesc o clauză motivaţionale.

10. gândesc contractelor eliminarea problemelor. Contracte de ajutor, dar oamenii nerezonabilă pe fiecare parte a unui contract poate ignora, sau chiar să utilizaţi “lecturi literal” pentru a face lucrurile mai rău. Găsi un antreprenor acasă puteţi lucra cu, şi ţine-ţi ochii deschise.

COMMENT ON: Oferte Locuri de Munca Avantajoase

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *