Skip to content

Locuri de Munca Full Time pentru Cadre Medicale

Medic de locuri de munca full time sunt clasificate în funcţie de o specialitate, de exemplu Ginecologie sau anestezie, sau un tip de practica ca generală.

Medic de locuri de munca full time implică de diagnostic şi tratament al bolilor umane şi pot avea a face cu diverse domenii de cercetare medicala.

Sarcinile generale ale unui medic sunt pentru a efectua diverse teste pe pacienţi şi să verifice înregistrările medicale corelate, pentru a discuta despre pacientului diagnosticat condiţiile şi să recomande tratamente, pentru a administra tratamente medicale şi de a recomanda diete şi de a exercita rutine, apoi să monitorizeze progresele pacientului şi efectuarea controalelor regulate

La specialistul nivel medic de locuri de munca full time pot fi clasificate în 40 domenii majore.

job-hunt

Unele dintre specialităţile cele mai comune sunt:

* Anesteziologie: Administrarea de diverse forme de medicament anestezic pentru diagnostic sau în timpul operaţiunilor de intervenţie chirurgicală.

* Familie practica: medicilor din această specialitate sunt în cauză cu nevoi de sănătate de familii şi sunt specialist în medicină generală, fiind capabile de a îngriji de 90 la sută din toate problemele pe care le prezentate de către pacienţi.

* Chirurgie generala: proceduri manuale şi operative pentru corectarea deformari, defecte, şi leziuni.

* Medicină internă: diagnosticul şi tratamentul bolilor organelor interne, cum ar fi inima, ficatul, si plamanii.

* Obstetrică şi Ginecologie: avea grijă de femei în timpul şi după sarcină şi livrare, şi tratamentul de boli de organe feminine.

* Oftalmologie: Ramura a medicinei care se ocupă cu bolilor sau defectele ochiului.

* IntervenÅ £ ii chirurgicale: Diagnosticul şi tratamentul medical sau chirurgical de boli, fracturi şi diformităţi ale oaselor şi articulaţiilor.

* Pediatrie: Ramura a medicinei care se ocupă cu dezvoltarea şi avea grijă de nou-născuţi şi copii, şi cu tratamentul bolilor lor.

* Psihiatrie: Tratamentul şi prevenirea de tulburările minţii, inclusiv psihozelor şi nevroze.

* Radiologie: Consumul de energie radiant inclusiv razele x, radiu şi Cobalt 60 pentru tratament şi diagnostic de boli.

Medic de locuri de munca full time necesită că ai grijă pentru şi sunt capabili să inspire încredere în dumneavoastră de pacienţi. Trebuie să explice condiţiile complicate în limbaj simplu, și trebuie să fie capabil să păstreze informaţii private. Fiind capabili să rămână calmi în caz de urgență este foarte important. Medicii trebuie să fie apt în mod rezonabil şi au coordonarea ochi-mana buna. Medic de locuri de munca full time necesită scrierea rapoartelor şi lucru independent.

Calificările necesare pentru medic de locuri de munca full time variază de la ţară la ţară, dar sunt în majoritatea cazurilor, un burlac de medicina si chirurgie, un stagiu de practica la un spital şi diferite de formare postuniversitară.

COMMENT ON: Locuri de Munca Full Time pentru Cadre Medicale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *