Skip to content

Implanturi Mamare la Preturi Uimitoare

Într-o zi mulţi ar fi fost greu apăsat pentru a prezice, guvernul a ridicat un ban pe silicon implanturi silicon preturi. Într-un cuvânt, ei sunt înapoi, şi Iată de chiuretă.

Silicon implanturi silicon preturi sunt spate

Implanturile de silicon mai întâi au fost utilizate pentru mărirea sânilor şi reconstrucţie în 1962. Implanturi silicon preturi au fost extrem de popular, dar preocuparea încet a început să se dezvolte în ceea ce priveşte riscurile pentru sănătate asociate cu acestea.

silicoane_pip_00245800_93875000

Food and Drug Administration necesită toate produsele medicale să fie în siguranţă înainte ca acestea pot fi utilizate cu publicul larg. Acest standard, cu toate acestea, nu a fost în vigoare în anul 1962, când implanturile de silicon a venit pe piaţă. Companiile face implanturile susţinut împotriva Regulamentul, dar riscurile de sănătate grave asociate cu expunerea la silicon când implanturi silicon preturi rupt în cele din urmă a condus la FDA pas cu pas în, şi în cele din urmă interzicerea utilizării lor.

După interzicerea, a existat o mare dezbatere despre dacă s-au de fapt cauza de probleme de sănătate au fost asociate cu implanturile de silicon. Aceste probleme includ cancerul, lupus, cicatrici, iniţierea de bulgări şi aşa mai departe. După ani de studii, legătura de cauzalitate a fost niciodată dovedită. În 2003, Consilierii FDA recomandă că anumite implanturile de silicon fie legalizate, dar FDA a refuzat. Evident, această poziţie a schimbat acum.

Deşi implanturi de silicon mamar sunt înapoi, acestea nu sunt exact produsele utilizate înainte de interdicţie. De exemplu, există doar două companii care sunt fiind autorizate să le vândă. Inamed Corporation este unul şi Mentor Corporation este alta. Ambele din aceste companii din California au luptat lung şi greu pentru a ridica interdicţia prin lobby, studii şi îmbunătăţit implantul modele.

Sunt implanturile de silicon mamar mod de a merge în cazul în care aveţi în vedere sânilor? Este o întrebare dificilă de răspuns. Ridicarea interdicţiei nu sugerează mult implanturi silicon preturi sunt sigur ca acesta sugerează că nici o dovadă ştiinţifică există conectarea acestora la orice problemă de sănătate specifice. Evident, ar trebui să consulte cu un chirurg plastician pentru a obţine ca consiliere profesională de mult ca tine poate înainte de a face o alegere.

COMMENT ON: Implanturi Mamare la Preturi Uimitoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *