Skip to content

Cele Mai Ieftine Case la Cheie din Romania

Dragoste la prima vedere este un concept care se aplică în piața imobiliară. Deci, ce este cel mai bun culoarea cele mai ieftine case să-și vândă cele mai ieftine case ta la un cumpărător iubire a lovit?

Cel mai bun Cele mai ieftine case de culoare pentru a vinde

Când te duci la evenimente sociale, faci un efort pentru a te snazzy sus? Desigur faci. Pur și simplu Faptul este atracție este un factor-cheie în relațiile de formare și același lucru se aplică la cele mai ieftine case ta. Când puneți cele mai ieftine case de pe piata, aveți nevoie pentru a face să arate bine pentru datele cu potentialii cumparatori. Culoarea casei tale poate face diferența.

Luxury Home In Expensive Subdivision

Luxury Home In Expensive Subdivision

În primul rând, nu există nici un răspuns absolut corect pentru cea mai buna culoare. În schimb, decizia depinde de machiaj de cele mai ieftine case ta și peisajul înconjurător. Să aruncăm o privire la unele aspecte:

1. Indiferent de culoare pe care o alegeți, asigurați-vă că nu se ciocnească cu celelalte cele mai ieftine case din cartier. O culoare în care este necesar ar putea sfârși prin a face cele mai ieftine case ta un ochi-sore.

2. acoperiș. Ce culoare are acoperișul de pe cele mai ieftine case ta? Dacă este un acoperiș țiglă roșie, off-albii sunt, probabil, va fi cea mai buna alegere. Verde închis nu vor. Dacă nu sunteți de gând să investească bani într-un acoperiș nou, asigurați-vă că culoarea vopselei nu intre în conflict cu ea.

3. subliniază. Dacă există o anumită parte din cele mai ieftine case ta care ar trebui să fie subliniat, folosit vopsea de culoare lumină în jurul ei pentru a atrage atenția.

4. ascunde-l! În schimb, în ​​cazul în care există părți ale casei, care sunt lumesc, folosesc culori inchise pentru a atrage atenția de la ei.

5. Pe suprafețe plane de mari dimensiuni, cum ar fi partea laterală a unui garaj, ține cont de culoarea pe care o alegeți va avea un aspect spălat.

Acum ajungem la partea distractivă. În urma analizării aspectelor menționate mai sus, face o listă preliminară de culori și să cumpere cutii mici din fiecare culoare. Într-o zonă privată a casei, începe să aplice probe de accident vascular cerebral cu câteva metri lungime și un picior sau atât de larg. Încercați să picteze exemple în ambele zone umbrite și cele expuse la soare.

Nu judeca imediat rezultatele experimentelor tale. În schimb, așteptați câteva ore pentru ca vopseaua să se usuce și apoi începe compararea. Vopsea uscată ia pe un aspect foarte diferit de vopsea.

Odată ce vopseaua sa uscat, arunca o privire lungă la fiecare probă. Aici veți găsi de obicei, culorile arata mult diferit decât ai crezut ei ar fi. Puteți găsi o singură culoare este perfect sau s-ar putea găsi ceva un pic diferit ar fi cel mai bine. Oricum, veți au venit cu cea mai buna culoare cele mai ieftine case pentru a vinde cele mai ieftine case ta.

COMMENT ON: Cele Mai Ieftine Case la Cheie din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *