Skip to content

Sfaturi Utile in Cumpararea Unei Case

Numărul de proprietari a lua împrumuturi garantate este setat pentru a încetini în următorii cinci ani, conform analiștilor de la Datamonitor. În ultimii cinci ani, piața de împrumuturi garantate a crescut cu peste 50%, însă previziunile indică faptul că împrumuturile garantate împotriva proprietății va crește doar la o rată de 5,3% pe an până în 2009. Anul trecut, 016bn a fost împrumutat de proprietarii de case garantate față de valoarea proprietății lor, ci în funcție de Datamonitor acest lucru va ridica la 014bn un an până în 2009. Datamonitor a declarat că cererea de credite încetinirea reflectat o percepție publică a unei “aterizare moale”, în curs de desfășurare pentru piața imobiliară din Marea Britanie. Maya Imberg de Datamonitor a spus Ratele de creștere rapidă a pieței de creditare garantate sa bucurat în ultimii cinci ani sunt setate la cool01 “.

Încetinirea inflației prețurilor de lux, care a fost experimentat în ultimele luni, este văzută de analiști pentru a fi descurajat proprietarii de case să ia împrumuturi garantate cu valoarea a crescut de casele lor. Împrumuturi garantate sunt în mod normal văzută ca o modalitate de sensibil pentru a împrumuta pentru anumite produse scumpe, cum ar fi îmbunătățirea acasă, din cauza limitelor de împrumut mai mari și ratele dobânzilor mai mici, care sunt în general percepute în comparație cu un împrumut fără garanții.

În trecut a fost obișnuit să văd că, în timp ce valoarea caselor a crescut, multe familii au crescut de împrumut ipotecar de a elibera bani legat în proprietate, de a achita alte datorii sau de a face achiziții scumpe. Această retragere de capital ipotecare a generat aproximativ 01 miliarde de homeowners01 între 2001 și 2004. recente percepțiile pe care o întoarcere la riscurile de capitaluri proprii negative care apar ca rezultat al cumpărătorilor care au nevoie pentru a obține credite ipotecare inițiale ce în ce mai mari pentru a achiziționa bunuri combinat cu încetinirea în casă preturi, ia făcut pe mulți să fie mai precauți în împrumuturi lor.

În iulie 2005, numărul total de datoria personal din Marea Britanie a fost de 0114 miliarde și a fost scape de sub control, la o rata de 01every patru minute. Numărul de cereri de faliment și repossessions la domiciliu este, de asemenea, în creștere.

Potrivit ipotecare-arierate de consilieri, White Horse Servicii credite ipotecare, principalele motive pentru care oamenii care se încadrează în spatele privind rambursarea lor de împrumut includ: Pentru mai multe detalii accesati : http://www.casemexi.ro/vanzari-case/structura-metalica-usoara.html

Marea Britanie site-ul moneynet a evoluat gama de servicii de integrare a schimbărilor societale în gestionarea datoriilor, prin aducerea un serviciu de comparație a prețurilor pentru credite de consolidare a datoriei, ca parte a campaniei sale de sensibilizare împrumut. În timp ce moneynet ofera un ghid complet credite, moneyfacts a luat, de asemenea, în considerare a comportamentului consumatorilor și îngrijorare, cu un glosar împrumuturi dedicat. În SUA, lowermybills oferă un serviciu de comparare a prețurilor de împrumut.

COMMENT ON: Sfaturi Utile in Cumpararea Unei Case

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *