Skip to content

Produse Naturiste pentru Caderea Parului

Tratamentul pentru pierderea parului pot fi împărţite în două tipuri. Un tip include metode artificiale ca transplantul de par, utilizarea de droguri, etc. Alt tip include diverse metode de produse naturiste impotriva caderii parului natural.

Metodele de produse naturiste pierderea artificiale de păr sunt fără îndoială eficient. Cu toate acestea, o metoda de produse naturiste pierderea parului natural este întotdeauna o alternativă mai sigură.

Unele instrumente pentru naturale de produse naturiste pentru caderea parului

tratamente-naturiste-10

Suplimentele pe bază de plante următoarele juca roluri foarte eficiente în tratamentul pentru pierderea parului natural +

Saw Palmetto (Serenoa repens) + l este o planta de palmier, cum ar fi de origine nord americană. Extractele de saw palmetto fructe de padure conţin acizi graşi şi steroli. Acesta din urmă bloc 5-alfa-reductaza şi reduce absorbţia de DHT de foliculii de par. Ele reduc, de asemenea, legătura bloc DHT de receptorii androgeni. Liposterolic extractul de saw palmetto combinate cu beta-sitosterol (o fitosterol comune pentru multe plante şi boabe) a produs îmbunătăţiri notabile în activitatea anti-androgeni în mai multe studii de cercetare.

Boarage ulei + ulei de Boarage este unul din tratamentele dovedit par pierdere. Acesta conţine omega-3 acizi graşi. Prezenţa sa în o dieta poate ajuta la prevenirea caderii parului. De fapt, aceasta poate ajuta chiar şi promova re-cresterea parului.

Seminte de Boarage, de asemenea, conţine acid gamma-linoleic (GLA), un acid gras omega-6. Acesta din urmă – un bun de grăsime – poate ajuta la prevenirea model masculin chelie.

Urzica (Urtica diocia) + acesta a fost folosit ca un tonic pentru păr de secole. Se presupune că acesta stimuleaza cresterea parului nou şi reînvie culoarea parului.

DHT este hormonul responsabil pentru model masculin chelie şi un extract de radacina de urzica previne relatărilor de testosteron la fiind convertit la DHT.

Extract de ceai verde + extracte de ceai verde, de asemenea, împiedică conversia testosteronului in DHT. Concentrația de catechin ceai verde este mai mare decât cea din ceai negru. Spre deosebire de ceai negru, ceai verde nu este permis să se usuce şi să fermenteze. Care vă ajută să menţină integritatea catechine.

Seminte de struguri – seminţe de struguri conţin OPCs (proantocianidine oligomerice). Ele stimuleaza cresterea celulelor epiteliale şi verificaţi efect inhibarea de crestere a moleculei TGF-beta2 produs de androgeni afectate foliculii de par.

Apple piele + l este un alt păr natural eficace pierderea produse naturiste agent. Studiile au stabilit procyanidin terapie ca un potenţial produse naturiste pentru model masculin chelie. Apple procyanidins relatărilor au ridicat nivel păr de creştere promovarea capacitate.

Pielea de mere verzi este cea mai bogata sursa de cunoscut de procyanidin.

Cohosh negru + acesta are capacitatea de a regla nivelul de hormoni estrogeni. Prin urmare, este potenţial util în prevenirea de pierderea parului si restaurare. Este o componentă regulată de păr natural pierdere restaurare formule.

Licorice – această plantă nativă European este renumit ca un expectorant excelent şi este un păr eficientă agent, precum şi pierderea de produse naturiste. Ca black cohosh, ea poate reglementa, de asemenea, nivelul de hormoni estrogeni.

Ceai antistres ayurvedice + consumul de o băutură de amestecat Nardostachys Jatamamsi si Bacopa Monnieri fiecare zi poate preveni caderea parului. Pe lângă faptul că, de asemenea, ajută în alinarea stres.

El Shou Wu (Polygonum multiflorum) – acest chinez planta este o componentă comună de diverse agenţii de tratare a pierderea parului natural.

Pygeum (Pygeum africanum) + o a doua uzabilitate. Unul este tratarea model masculin chelie şi celălalt este tratarea probleme legate de prostata.

Scortisoara si Dragon OS – ajută în rezolvarea rotunde pete de alopecie.

Amestec de Bupleurum şi Dragon OS – acesta este un alt agent pentru a trata alopecie rotunde pete.

Argint şi Platycodon Formula – este un alt supliment pe bază de plante promovarea cresterea parului.

COMMENT ON: Produse Naturiste pentru Caderea Parului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *